Om oss

Besteadvokat Drammen tilbyr private personer en tjeneste som er både uforpliktende og gratis for å gjøre det enklere for privatpersoner å gjøre gode valg for sin privatøkonomi. Gjennom tjenesten vil du raskt få mange tilbud fra forskjellige advokater som kan hjelpe deg i din sak. Du fyller ut informasjon om hva saken dreier seg om, for deretter å kunne sammenligne flere advokater på deres pristilbud og erfaringer innen for rettsområdet som er aktuelt. Slik finner du den rette advokaten til en god pris.

Vårt mål

Hos besteadvokat Drammen vil du finne pålitelig informasjon om rettsområder og advokater som skal gjøre det enklere for deg å finne den riktige advokaten til situasjonen du har havnet i. Det finnes mange rettsområder, der advokatfirmaer og advokater jobber med forskjellige deler av loven. Derfor er det viktig at man finner en advokat som er god på lover og regler innenfor saksområdet din sak gjelder. Vårt fokus og mål er at du skal enkelt finne en god advokat som kan hjelpe deg best mulig, samtidig som det ikke skal ruinere deg.

For å nå vårt mål

Besteadvokat Drammen jobber for at du skal finne en god advokat gjennom vår tjeneste. Det eneste du må gjøre er å fylle ut noe informasjon i skjemaet under slik at vi vet hva saken gjelder og hvilke advokater som kan hjelpe akkurat deg. Deretter vil du få tilsendt en rekke tilbud fra ulike advokater. Du bestemmer selv hvilket tilbud du takker ja til.

Besteadvokat Drammen fungerer slik

Først og fremst fyllet du ut skjemaet vårt under med relevant informasjon angående din sak. Innen tre virkedager vil du bli kontaktet av advokater som har erfaring innen ditt saksområde. Så er det bare for deg å sammenligne advokatene og tilbudene, for til slutt å velge det tilbudet med best advokat og best pris.

Derfor bør du velge oss

Vi hjelper deg med å finne en advokat som har erfaring innen rettsområdet som er relevant og det til en god pris. Besteadvokat Drammen har også mye god informasjon slik at du får svar på spørsmål du har og all informasjon på et sted. Ved at informasjonen er samlet på et sted slipper du å bruke tid på å søke rundt selv, altså sparer du både tid og penger gjennom vår tjeneste.

Finn beste advokat i Drammen

Ved å få tilbud fra flere advokater i Drammen, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!

Å klage på advokat

Om du ikke er fornøyd med din advokat vil du kunne ha rett til å klage på advokaten. Dette gjelder dersom advokaten ikke har fulgt regler for god advokatskikk eller at advokaten krever urimelige høy betaling. Hvordan klage? Klagen sendes da til...

les mer

Når trenger man forsvarsadvokat?

I følge straffeprosessloven har alle som er tiltalt eller siktet i en straffesak rett til bistand fra en forsvarsadvokat, jf. §94. Som siktet kan man selg velge hvilken advokat man ønsker, men dersom man selv ikke velger en advokat vil staten tildele en...

les mer

Å velge advokatfirma

Det er mange advokatfirmaer å velge mellom, og da er det kanskje ikke like lett å finne en god advokat som du har råd til eller en innen ditt saksfelt. To råd for å finne riktig Første rådet er å finne en advokat som holder til i nærheten av deg. Dette...

les mer